Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Berkenrhode Vastgoed

Berkenrhode Vastgoed
Roekelseweg 44-48
6733 BP Wekerom
Nederland
0318 - 591 587
https://www.berkenrhodevastgoed.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK: 09091184
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2004

Medewerkers

Thij Verspaget

Willaine Runtulalo

Sjannie Verspaget

Miranda Verspaget

Sabrina Verspaget

Over Berkenrhode Vastgoed

Berkenrhode Vastgoed biedt aanbod op drie hoogwaardige, familiaire vakantieparken midden op de Veluwe. Op de Second Home Beurs 2023/2024 presenteren wij met trots onze nieuwe project: Resort Valley Onze vakantiewoningen op Resort Valley zijn duurzaam gebouwd en geheel van het gas af. Tevens beschikken een aantal woningen over hoogwaardige wellness faciliteiten waaronder een eigen privé binnenzwembad. Door de ligging op de Veluwe geniet u in een wereld vol geluiden van vogels en andere bosbewoners. Naast de luxe van uw eigen vakantiewoning kunt u genieten van de uitgebreide parkfaciliteiten op Park Berkenrhode. Wij werken samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators zoals Booking.com. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één verhuurorganisatie, maar profiteert u van het succes van diverse partijen. Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u als eigenaar volledig ontzorgd. Wij bieden u een combinatie van eigen gebruik en professionele vakantieverhuur waarbij wij een uitstekend rendement verwachten op uw waardevolle investering. De professionele verhuurorganisatie van Berkenrhode zorgt voor een hoge bezettingsgraad. U kunt kiezen voor volledige verhuur of verhuur in combinatie met gedeeltelijk eigen gebruik. Tijdens weekenden en vakanties kunt u genieten van uw vakantiewoning op de Hoge Veluwe.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Berkenrhode Vastgoed

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden