Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in De Haan

West-Vlaanderen, België

Vanaf € 390.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Trouville

Ligging

De Nieuwe Concessie is gelegen te De Haan, officieel het mooiste dorp aan zee. De kwaliteiten van De Haan zijn al decennialang bekend bij het grote publiek. De authentieke architectuur in Belle Epoquestijl met consequente laagbouw, een gezonde omgeving, de open ruimte… Hierdoor is De Haan uitgegroeid tot de familiebadplaats bij uitstek, waar men perfect tot rust kan komen door te wandelen, te fietsen, of gewoonweg te genieten! Bovendien is De Haan ook perfect bereikbaar: precies tussen Knokke en Oostende, vlot bereikbaar met de wagen, trein én kusttram.

De Nieuwe Concessie geniet van een centrale ligging in De Haan, op een steenworp van het bos, slechts 200 m van het centrum (bakkers, slagers, supermarkt…) en op 700 m van het strand en zee. Bovendien is het rustig gelegen in een gezonde omgeving, de perfecte combinatie tussen groen en zee.
Concept/Architectuur

De Nieuwe Concessie zet de traditionele waarden van de Oude Concessie voort. Het klassieke karakter van de stijlvolle gebouwen, de glooiende straatjes en de uitnodigende pleintjes sluiten naadloos aan bij de architecturale schoonheid van de omgeving. Het begrip woonuitbreiding krijgt een ongekende charme. De appartementen hebben klassieke façades met binnenin alle luxe en comfort die u verwacht van een appartement aan zee: ruime leefruimtes en slaapkamers, een moderne badkamer en een keuken waarin u over alles beschikt. Er is een optimale benutting van de ruimte en alle woongelegenheden hebben ook een eigen tuin of terras.
Kwaliteit

Er wordt een hoogwaardige en luxueuze afwerking van alle appartementen voorzien. Het buitenschrijnwerk en de terrassen worden uit duurzame houtsoorten klasse 1 vervaardigd. Een complete keuken inclusief apparatuur en luxueuze vloerbekleding in kwaliteitsvol parket of hoogwaardige betegeling wordt met de grootste zorg geplaatst. Naast de kwalitatieve en duurzame afwerking werd er ook aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie.
Verkoop

Dit is project is vergund en de verkoop is gestart. Maak een afspraak met onze verkoopadviseur voor meer informatie.

Wilt u graag een kijkje komen nemen? Er staan verschillende modelappartementen tot uw beschikking.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID287599

PrijsVanaf € 390.500

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Plaats De Haan

Land België

Regio West-Vlaanderen

Regio Belgische kust

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home & Trends magazine

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning