Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Gravedona Ed Uniti

Lombardije, Italië

€ 1.350.000

Woonoppervlakte 320m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Een prachtige vrijstaande villa gelegen op een heuvel met een spectaculair uitzicht op het Comomeer. De villa is verdeeld over drie verdiepingen met een totale oppervlakte van ongeveer 320 m² en omgeven door een goed onderhouden tuin van 300 m2.
De villa bestaat momenteel uit 2 appartementen met aparte ingangen, maar met de mogelijkheid om ze intern met elkaar te verbinden. Ook zou één appartement voor eigen gebruik kunnen dienen en het andere appartement als gastenverblijf.Het souterrain van ongeveer 120 m² bestaat uit een grote garage, stookruimte, wasruimte en kelder.* Begane grond appartement van 100 m²: entree, woonkamer met open haard, twee slaapkamers, twee badkamers, dubbel terras en directe toegang tot de tuin.* Appartement op de eerste verdieping: woonkamer met directe toegang tot het terras, keuken, twee slaapkamers, badkamer en een groot terras van 20 m².Geschikt voor permanent verblijf of als vakantiehuis voor eigen gebruik of voor de vakantieverhuur. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht!
Spectaculair uitzicht op het meer! 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID283517

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 1.350.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Gravedona Ed Uniti

Land Italië

Regio Lombardije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning