Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ládbesenyő

Hongarije

€ 32.948

Woonoppervlakte 112m2
Perceeloppervlakte 2.025m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>De woning staat in het noorden van Hongarije op een perceel van 2.025 m2 en biedt u de hal, woonkamer, 3 slaapkamers, keuken met bijkeuken en de badkamer./p>p>De woning is in goede staat, maar is van binnen wel aan een modernisatie toe./p>p>Op het perceel een berging van 17 m2, een garage van 24m2, de vroegere stallen (45 m2). Hier kunt u vast nog wel wat mee. In de tuin (aan de achterzijde) staan wat fruitbomen./p>p>Alle voorzieningen zijn aanwezig. Voort de verwarming zijn er gasconvectors en het aansluiten van internet en/of telefoon is geen probleem./p>p>Ládbesenyő is een rustig dorp met een 300 inwoners. Het ligt op een 6 km van het stadje Edelény. Daar wonen een 11.000 inwoners en u kunt er uiteraard heel goed uw boodschappen doen, maar ook sporten, uit eten gaan, shoppen of een terrasje pikken.br />Op een 10 km van Edelény ligt Kazincbarcika met een mooi zwembad. Op ruim 25 km vindt u de grotten van Lillafüred. De stad Miskolc is op een 25 km./p>p>Prima woning om uw vakantiehuis te worden, maar uiteraard ook geschikt voor permanente bewoning./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID268681

ID makelaar1799

Prijs€ 32.948

Bouwjaar 1973

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ládbesenyő

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning