Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Villa Kroatie by Alpendreams

Villa Kroatie by Alpendreams
Zuideinde 32
7941 GH Meppel
Nederland
+43 (0) 6 99 10 65 8625
http://www.villakroatie.eu

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Valentijn Hubers

Adviseur

Over Villa Kroatie by Alpendreams

Villa Kroatië maakt onderdeel uit van Alpendreams. Alpendreams bestaat sinds 2006 en is bekend geworden door begeleiding en voorlichting bij aankoop van vakantiewoningen in Oostenrijk. Met Villa Kroatië breiden wij onze dienstverlening uit richting het zuiden. Een logische stap, daar Kroatië en in het bijzonder Istrië slechts een paar uur rijden van Oostenrijk vandaan ligt. De prachtige Adriatische kustlijn en de prachtige binnenlanden van Kroatië, altijd nabij de kust, zijn het ontdekken waard; ook voor investeerders! Hoe komen wij vanuit de vakantiewoningen in Oostenrijk dan naar de vakantiewoningen in Kroatië? Dat is eenvoudig te verklaren. Een deel van ons team woont al jaren in Oostenrijk en heeft vanuit daar Kroatië – en Istrië in het bijzonder – als vakantieland ontdekt. Binnen een paar uur ben je vanuit de bergen in een totaal andere wereld aan de Adriatische kust.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Villa Kroatie by Alpendreams

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden