Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Spaanse Droomhuizen (onderdeel Dream Properties Group)

Spaanse Droomhuizen (onderdeel Dream Properties Group)
Calle Denia 49
46006 Valencia
Spanje
+34 963125000 / +31 0702500150
https://www.spaansedroomhuizen.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 11
Ondernemingsnummer / KVK: ES-B98965080
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2012

Medewerkers

Erwin Hartgring

Spanje Specialist

Jacqueline van Vliet

Spanje Specialist

Anouchka van Putten

Valencia Specialist

Isa Hartgring

Valencia Specialist

Over Spaanse Droomhuizen (onderdeel Dream Properties Group)

Plannen om een huis te kopen of te laten bouwen in Spanje? Spaanse Droomhuizen is jouw Nederlandstalige makelaar én bouwer in Spanje en helpt je bij het vinden, kopen én bouwen van een huis in Spanje. Wij zorgen dat je jouw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Spanje kunt doorbrengen. Bij Spaanse Droomhuizen kies je voor: # jarenlange ervaring en kennis van de Spaanse woningmarkt # één contactpersoon in het hele proces # begeleiding in jouw eigen taal # hoofdkantoor in Valencia # een betrouwbaar netwerk met keuze uit meer dan 10.000 huizen aan de Spaanse Costa´s. # begeleiding van A tot Z: van het zoeken, selecteren, bezichtigen tot en met hele aankoopproces # het beste aanbod met de laagste prijsgarantie # alle afspraken efficiënt voor je ingepland # een onafhankelijke en betrouwbare organisatie # onderdeel van de Dream Properties Group Wij regelen alles, ook na de koop! Kortom, kopen zonder zorgen! Leef je droom in Spanje! Hasta pronto! Team Spaanse Droomhuizen

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Spaanse Droomhuizen (onderdeel Dream Properties Group)

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden