Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Secundo Atlas

Secundo Atlas
Chaussée de Marche
5101 Namur
Belgium
+32 81 84 92 81
http://www.secundo-atlas.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Secundo Atlas

Secundo Atlas is een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van nieuwe woningen in de toeristische regio's van Thailand,de Dominicaanse Republiek en Bali. Onze missie: u helpen de villa of het appartement te vinden die bij uw wensen en profiel past, om er uw vakantie in door te brengen of als belegging. Investeren in vastgoed blijft de veiligste manier om uw geld te laten groeien. In dit opzicht zijn de Dominicaanse Republiek, Thailand en Bali niet alleen een trekpleister voor toeristen, maar ook voor investeerders. De toeristische aantrekkingskracht van deze bestemmingen gekoppeld aan een voordelig belastingstelsel maakt het mogelijk om een rendement te boeken van 6 tot 20%, na aftrek van de kosten.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Secundo Atlas

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden