Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Second Home Invest BV

Second Home Invest BV
Demmersweg 92
75556 BN Hengelo
Nederland
+31 85 065 3672
http://www.secondhome-invest.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 58840346
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2013

Medewerkers

Gerard Haagsma

Owner

Paulien Haagsma

Owner

Over Second Home Invest BV

Al ruim 10 jaar bemiddelen wij voor toonaangevende de Spaanse en Portugese projectontwikkelaars in prachtige, exclusieve nieuwbouwprojecten op de mooiste locaties direct aan zee, iets in het binnenland of dichtbij fraaie dorpjes. Altijd zijn er mooie faciliteiten aanwezig alsook top services voor beheer & onderhoud en indien gewenst verhuur. Zo heeft u een zorgeloos bezit om samen met familie en vrienden mooie herinneringen te maken. Door onze persoonlijke benadering, onze grenzeloze service en ons lokale netwerk van specialisten, zorgen wij voor een onvergetelijke klantervaring. Onze kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Spanje en Portugal, maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van u als koper. Wij nemen u bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat u niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject. Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Second Home Invest BV

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden