Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

TURKIMMO

TURKIMMO

8000 Brugge
Belgie
+32 475 45 64 40
http://www.turkimmo.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2004

Medewerkers

Vera Houthoofd

Adviseur

Mustafa Gülseren

Adviseur

Over TURKIMMO

Turkimmo is opgericht in 2004 door Vera Houthoofd en is ondertussen een gevestigde waarde voor advies en begeleiding bij het aankopen van een appartement, villa of beleggingseigendom aan de Turkse Riviera. Samen met haar Turkse partners Alanya Properties en Toroslar Construction staat zij garant voor een professionele afhandeling van de aankoopprocedure. Daarnaast kunt tevens rekenen op een vlotte en blijvende service. "Service" is het visitekaartje van Turkimmo. Steeds bereikbaar in België als in Turkije.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod TURKIMMO

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden