Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

MásMás Hipotecas S.L.

MásMás Hipotecas S.L.
Calle Jacinto Benavente 23
29601 Marbella
Spanje
+31 6 30497839
http://masmas.eu

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK: MA146567 - Tomo 5757 - Folio 17
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Arie Gerritsen

Directeur / adviseur

Idoia Montenegro

Case manager

Paula Aguilera

Case manager

Ida Gerritsen

Administratie / case manager

Over MásMás Hipotecas S.L.

Met 20 jaar internationale ervaring in Private banking, hypotheken en vastgoed financieringen is Arie Gerritsen, oprichter en eigenaar, inmiddels een instituut in het financieren in Spanje. Arie startte in 2017 MásMás Hipotecas met als doelstelling het verlenen van exclusieve, grensoverschrijdende hypotheekbemiddeling aan vermogende cliënten, succesvolle ondernemers en cliënten uit de sport- en entertainmentindustrie. Tot zijn clientèle behoort vrijwel iedereen die door zijn professionele netwerk aan hem wordt doorverwezen vanwege zijn professionele aanpak, discretie, deskundige en creatieve internationale financieringsoplossingen. Maar ook zijn gave om cliënten volledig te ontzorgen door de juiste professionals te selecteren in de begeleiding van aankoop en financiering in Spanje. Hij werkt met de beste dienstverleners die meertalig zijn, waaronder Nederlands, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in wat je leest, hoort en tekent. Wel zo prettig. Arie gelooft in de kracht van écht persoonlijk advies, zijn jarenlange expertise in de financiële dienstverlening maar zeker ook in zijn professionele zakelijke netwerk waar je doorverwezen wordt op basis van vertrouwen en een goede naam. Zo is een vrijblijvende intake met een estate planner een standaard service om de impact van een aankoop van een Spaanse woning erfrechtelijk inzichtelijk te maken. Maar ook een introductie aan een advocaat die juridisch kan bijstaan in de aankoop in Spanje. MásMás Hipotecas rekent een vaste vergoeding voor haar dienstverlening, transparant en afgestemd op de complexiteit van jouw financiële situatie en je wensen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod MásMás Hipotecas S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden