Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Immo Portugal

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

Immo Portugal
Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen
Belgie
+32 496 30 94 89
http://www.immoportugal.com
Standnummer - 514

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 40
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2006

Medewerkers

Over Immo Portugal

De aankoop van een tweede verblijf in het buitenland gaat vaak gepaard met een aanzienlijke investering en bovendien is het voor de meeste mensen een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis. Het is dus heel belangrijk dat U deze aankoop in alle vertrouwen kan doen met de juiste partner. Immo Portugal is dé referentie wat betreft nieuwbouwprojecten aan de Zilverkust in Portugal, sinds 2006. Als één van de eerste Belgische makelaars, is Immo Portugal actief aan het meest aantrekkelijke stuk van de Zilverkust: de regio van aan de lagune van Obidos tot net voorbij Nazaré. Hier vindt U een ideale mix terug van natuur, cultuur en traditionele Portugese levensstijl. We beschikken over een uitstekende marktkennis die we voluit ter beschikking stellen van onze klanten. Naast de ondersteuning van onze zeer ervaren Verkoopsadviseurs, gevestigd in Antwerpen - België en Zilverkust - Portugal, krijgen de Immo Portugal klanten de extra gemoedsrust en bijstand van een multidisciplinair team van vastgoedspecialisten. Via het exclusieve Simple Life Home Pack profiteren onze huizenkopers en vastgoedbeleggers van de nauwe begeleiding van een privé Account Manager en een complete vastgoedoplossing die professionele diensten biedt, van A tot Z!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo Portugal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden