Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Kontour Vastgoed

Kontour Vastgoed
Abe Lenstra Boulevard 50-1
8448JB HEERENVEEN
Nederland
+31 513 745 016
http://www.kontourvastgoed.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Anja Balder-Seubers

Sales Manager

Over Kontour Vastgoed

Kontour Vastgoed – gespecialiseerd in exclusieve tweede woningen Value for life. Vanuit deze visie ontwikkelt en verkoopt Kontour Vastgoed recreatievilla’s op toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De projecten hebben een exclusief en kleinschalig karakter. De villa’s zijn royaal van opzet, praktisch ingedeeld, de architectuur in harmonie met de omgeving en hebben het typische Kontour-signatuur. De unieke signatuur kenmerkt zich door aandacht voor details, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een hoog afwerkingsniveau en maakt de woning waardevast en waar¬devol. Alle woningen worden door ons zelf ontwikkeld, waarbij wij van het begin tot en met de realisatie toezien op een hoogwaardige kwaliteit. In de verschillende stadia van dit proces is aandacht voor uw specifieke woonwensen en realiseren we samen uw droomvilla. Kontour denkt vooruit, denkt mee en ontzorgt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Kontour Vastgoed

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden