Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Kamp Buitenland Verbouwingen

Kamp Buitenland Verbouwingen
Molenstraat 3
3433Cn Nieuwegein
Nederland
+31 6 13024310
http://www.kampbv.net

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Huub Kamp

Adviseur

Over Kamp Buitenland Verbouwingen

Na ruim 20 jaar een totaalinstallatie- en verbouwbedrijf met 15 personeelsleden te hebben geleid, heb ik eind 2011 besloten dat het tijd was voor iets anders. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had al een aantal jaren af en toe voor vrienden en kennissen diverse werkzaamheden in hun huis in Frankrijk en Hongarije uitgevoerd - meestal in rustige gebieden waar de stilte nog hoorbaar is. De ontspanning die deze rust en stilte bracht, gaf een bijzondere voldoening. Met de ervaringen van het jachtige leven in Nederland en het grote contrast met de rust in Frankrijk en Hongarije, heb ik daarom de stap gezet en Kamp Buitenland Verbouwingen opgericht. Mijn motto is: Met vertrouwen verbouwen!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Kamp Buitenland Verbouwingen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden