Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Invest In Lisbon

Invest In Lisbon
Avenida da Liberdade lote 6
2950-201 Palmela
Portugal
912963961
http://investinlisbon.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 513547045
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2015

Medewerkers

Ellen Verhoeven

Over Invest In Lisbon

We hebben 10 jaar ervaring in het begeleiden van klanten om het juiste huis of villa te vinden in Portugal, onze hulp helpt u om geld en problemen te besparen. Invest In Lisbon is gespecialiseerd in de Blue Coast waar u ook in Portugal kan genieten van een stabiel en zonnig klimaat. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in Portugees vastgoed en 20 jaar ervaring in projectontwikkeling. Wij kunnen u helpen met advocaten en accountants die alle juridische en fiscale zaken verzorgen. Deze laatste jaren is Portugal ook een interessant land voor fiscale doeleinden. Wij doen ook Property Management en verhuur en helpen u graag verder bij alle stappen.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Invest In Lisbon

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden