Immo Lippens Pieter

8 - 10 oktober 2021 Flanders Expo Gent

Immo Lippens Pieter
Leopold II Laan 27
8670 Oostduinkerke
Belgie
+32 58 59 46 05
http://www.immo-lippens.be
Standnummer - 116

Aanwezig op beurs:

1 - 3 oktober 2021 Jaarbeurs Utrecht
8 - 10 oktober 2021 Flanders Expo Gent
29 - 30 januari 2022 Mecc Maastricht
11 - 13 februari 2022 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Pieter Lippens

Zaakvoerder

Over Immo Lippens Pieter

Het vastgoed kantoor Immo Lippens uit Oostduinkerke is gespecialiseerd in de verkoop in Spanje, wij hebben ook een kantoor ter plaatse zodat wij alles goed kunnen opvolgen. Ondanks dat de vraag naar een tweede verblijf in Zuid Spanje zeer groot is komt dat de prijzen zeer gunstig zijn zowel voor de Belgische spaarder als voor de investeerder. Door onze goede relatie met de verschillende bouwheren in de Costa Blanca hebben wij een enorm groot aanbod aan nieuwbouw projecten in verschillende prijsklassen. Ook in het domein van herverkoop hebben wij tal van mooie aanbiedingen. Door ons enorm aanbod (+ 2000 panden) behoren we tot de grootste spelers op de Spaanse markt. Eén van de enorme pluspunten voor de Belgische kopers is dat er zowel in Spanje als in België een volledig Nederlandstalig team aanwezig is. Het kantoor in Spanje wordt dan ook geleid door een Belgische. Voor potentiële kopers wordt er een persoonlijke professionele begeleiding georganiseerd van A tot Z in het Nederlands. Daarbij wordt alles zorgvuldig opgevolgd door een gespecialiseerd advocaten kantoor met dienst na verkoop.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Immo Lippens Pieter

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden