Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Kumpen Concept

Kumpen Concept
Chemin des Granges 72
1987 Hérémence
Zwitserland
+32 493 08 72 08
http://www.kumpenconcept.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Liesbeth Kumpen

Erna Driesmans

D. Favre

M. Retrouvey

Sander Heerwegh

Over Kumpen Concept

Hemel en aarde ontmoeten elkaar in de Zwitserse nieuwbouwchalets gerealiseerd door Kumpen Concept. Zaakvoerster en interieurarchitecte Liesbeth Kumpen is de onmisbare schakel tussen u en het Zwitserse architectenbureau Horizon Montagne: ze begeleidt klanten uit de BENELUX stap voor stap in het bouwproces van uw nieuwbouwproject en kan u bijstaan bij renovatie. De adembenemende landschappen van het exclusieve kanton Wallis doen dienst als uitvalsbasis voor de woning van uw dromen. Of u van Zwitserland nu uw hoofdverblijfplaats wilt maken, er een tweede verblijf wilt huisvesten en/of er een verhuurdienst aan wilt koppelen: Kumpen Concept kent de juiste mensen op de juiste plaats en neemt al uw zorgen uit handen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Kumpen Concept

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden