Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Orlando Homes and Investments

Orlando Homes and Investments
128 nautica mile drive
34711 clermont
United States
14074676515
http://www.orlandohomesandinvestments.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: CQ1030477
Bedrijfsvorm Naamloze vennootschap (nv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 1998

Medewerkers

Noel Moenssens

Adviseur

Willy Moenssens

Adviseur

Erin Green

Over Orlando Homes and Investments

Noel Moenssens is de oprichter en president van Noelco, Inc. DBA Orlando Homes and Investments, dat sinds 1998 een volledig scala aan makelaardijdiensten biedt aan investeerders, huiseigenaren, bouwers en ontwikkelaars. De heer Moenssens werd geboren in België en verhuisde naar Orlando in 1982. Voordat hij Noelco, Inc. oprichtte, begon hij zijn 20-jarige vastgoedcarrière kort nadat hij afstudeerde aan de American University in Washington DC bij het bouwbedrijf van zijn vader. Sindsdien heeft Noel in 1989 zijn makelaarslicentie in Florida verkregen. Hij heeft meer dan een kwart miljard dollar aan woningen en commercieel onroerend goed verkocht en genoteerd. Bedrijven die de diensten van Mr. Moenssens hebben genoten, zijn Baybrook Homes, Sierra Homes, Mercedes Homes en Custom Quality Homes. Gedurende zijn hele vastgoedcarrière heeft Noel altijd nauw contact onderhouden met zijn roots en buitenlandse investeerders en makelaars. Zijn kennis van de bouw en de onroerendgoedmarkt in Florida hebben hem ertoe gebracht Europese seminars te houden. Het verstrekken van eerlijke en objectieve informatie over de onroerendgoedmarkt in Florida in Europa is een natuurlijke vooruitgang in Noels carrière. Sinds 2009 hebben we een portefeuille van meer dan $ 20.000.000 voor onze investeerders beheerd en hebben we regelmatig een jaarlijks rendement van 18% of meer behaald. Klanten referenties bij aanvraag.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Orlando Homes and Investments

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden