Elxis Greek Real Estate Services

11 - 13 Oktober 2019 Flanders Expo Gent

14 - 16 februari 2020 Flanders Expo Gent

16 - 17 mei 2019 Antwerp Expo

Elxis Greek Real Estate Services
Maliebaan 24
3581Cp Utrecht
Nederland
Standnummer - 328

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Elxis Greek Real Estate Services

Vanuit ons kantoor aan de Maliebaan in Utrecht begeleiden we sinds 1991 onze klanten bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Griekenland. Elxis is al jaren de grootste aanbieder van Grieks onroerend goed in Nederland en België.Onze unieke aanpak omvat zowel bemiddeling en volledige begeleiding bij de aankoop van een huis in Griekenland, als de gehele juridische afhandeling van uw aankoop. Daarnaast kunt u bij Elxis terecht voor nagenoeg alle zaken die betrekking hebben op Grieks onroerend goed. Ons woningaanbod omvat onroerend goed in geheel Griekenland, o.a. op Kreta, Peloponnesos, Pilion, Lefkas, Corfu, de Cycladen, Thassos, Kos, Samos, Rhodos en vele andere Griekse eilanden en regio’s. Het huisaanbod kan elk budget bedienen, van laaggeprijsde vakantiewoningen en dorpshuizen tot exclusieve vakantievilla’s of luxe beach front huizen aan het strand.Ons multidisciplinaire team bestaat uit advocaten (zowel in Nederland als in Griekenland), beëdigd vertalers, een aantal geselecteerde notarissen en een breed netwerk van makelaars, civiel-ingenieurs, architecten en locale medewerkers. Wij kennen Griekenland als geen ander!

Aanwezig op beurs:

15 - 17 februari 2019 Flanders Expo Gent
11 - 13 Oktober 2019 Flanders Expo Gent
14 - 16 februari 2020 Flanders Expo Gent
16 - 17 mei 2019 Antwerp Expo

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Elxis Greek Real Estate Services

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.