Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Immo Dilana

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

Immo Dilana
Graaf Van Egmontstraat 7
9620 Zottegem
Belgie
+32 496 16 04 69
http://www.immodilana.be
Standnummer - 409

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Didier Gillis

Adviseur

Nathalie De Smet

Adviseur

Over Immo Dilana

Immo Dilana, uw erkend BIV makelaar vanuit Zottegem ( Oost – Vlaanderen) en Pilar ( Costa Blanca Zuid). Een ervaren makelaar met 10 jaar ervaring in Spaans vastgoed! Een woning kopen in Spanje is geen alledaagse gebeurtenis. Om u te behoeden van allerlei valkuilen staan wij U tot uw dienst zowel in uw thuisland België als ter plaatse in Spanje. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod nieuwbouwprojecten waarbij bankgarantie gegarandeerd wordt. Wij begeleiden U vanaf uw eerste stappen in uw koopproces voor uw ideale vakantiewoning of opbrengsteigendom. Bij een eerste verkennend gesprek, luisteren wij graag naar uw wensen en verwachtingen. Wij selecteren voor U graag de ideale woning of appartement die aan uw criteria voldoen. Bovendien garanderen wij U de beste prijs – kwaliteit ! Een 3 -of 4 daagse bezichtigingstrip wordt geboekt wanneer dit voor U het best past. Eens ter plekke verkennen wij samen héél wat vakantiewoningen volgens uw wens en budget en nemen wij uitgebreid de tijd om samen de regio te verkennen. Hebt U uw oog laten vallen op uw droomhuis? Wij staan U bij tot bij de Spaanse notaris en erna. Wij ontlasten U van alle administratieve taken zoals NIE nummer, aansluiting water en elektriciteit, TV aansluiting, verzekering, Spaanse bankrekening, aankoop meubelen, … Kortom een aankoop zonder zorgen ! Maar ook na de verkoop kan U zeker bij ons nog terecht.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo Dilana

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden