BVBA Nibos

BVBA Nibos
Lange Sint-Annastraat 44/408
2000 Antwerpen
Belgie
Standnummer - 420

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Carl Vorsselmans

Adviseur

Freyke Van Looveren

Adviseur

Over BVBA Nibos

Vastgoed – Wij hebben deze site speciaal voor u ontwikkeld, gezien de grote behoefte aan kwalitatieve, nieuwe en moderne woningen. Zoals u waarschijnlijk reeds ondervonden heeft, is er een groot aanbod aan vastgoed in Tenerife. Toch is het aandeel van nieuwbouw hierin eerder schaars te noemen. Er zijn immers niet zoveel nieuwbouwprojecten op het eiland. Wij willen jullie via deze site in contact brengen met nieuwbouwprojecten in het zuiden van Tenerife. Bovendien is het interessant te weten dat u voor nieuwbouw in Tenerife slechts 7 % IGIC betaalt. In tegenstelling tot België, moet u voor nieuwbouw 21% BTW neertellen… Dit creëert eveneens een miniem verschil voor u om over te gaan tot de aankoop van nieuwbouw of reeds gebouwde panden. Voor u is de keuze dan waarschijnlijk ook snel gemaakt; meer kwaliteit, moderne en hedendaagse looks zonder extra kosten en aangepast aan de huidige woonnormen! U heeft bovendien ook de mogelijk uw woning volledig naar uw behoefte in te richten. De architecten staan u hiervoor graag te woord.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod BVBA Nibos

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden