Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Atlas International Estates S.L.

Atlas International Estates S.L.
Avenida Costa Blanca 141
3191 Torre de la Horardada
Spanje
0034666408828
http://www.atlasinternational.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 30
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1977

Medewerkers

Jaap Veldman

Hoofdagent

Harold Veldman

Subagent

Els Twickler

PA

Over Atlas International Estates S.L.

Sinds het begin van ons bedrijf in 1977 is de filosofie van de Atlas Group geweest om het breedste scala aan diensten aan te bieden wat beschikbaar is voor diegenen die overwegen een huis te kopen of te investeren aan de Middellandse Zeekust. Bij Atlas International zijn we gespecialiseerd in het wegnemen van alle stress die het kopen van een huis met zich meebrengt. Alles met betrekking tot uw nieuwe woning is onze specialiteit, van het inrichten van de woning tot de nodige verbeteringen, de installatie van extra's, zwembaden, alarm, tuinieren, alles wat u nodig heeft, vindt u in ons dienstenaanbod.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Atlas International Estates S.L.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden