Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Italy House Hunting

Italy House Hunting
Giuncarico Vicolo Cieco 2
58023 Gavorrano Gr
Italie
+39 392 258 0259
https://www.nl.italyhousehunting.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: REA GR-124365
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2009

Medewerkers

Kris Mahieu

Owner

Karen Monstrey

Consultant

Roberta Masili

Consultant

Over Italy House Hunting

Italy House Hunting biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italie. Koop nu je droomhuis in Italië samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar. Een huis koop je niet elke dag, en zeker niet in het buitenland of in Italie. Daarom kun je bij de aankoop beter bijgestaan worden door een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Bovendien kan een huis kopen in Italie nogal wat risico’s met zich meebrengen. Jouw vastgoedmakelaar, Italy House Hunting, volgt daarom het aankoopproces van het begin tot het einde. Samen met onze klant zoeken we de geschikte woning in heel Italië. Het aankoopproces in Italië wordt je stap voor stap uitgelegd in je eigen taal en de verschillen met het aankoopproces in België of Nederland worden duidelijk gemaakt. Italy House Hunting is een afdeling van Alba Toscana Immobiliare, een Nederlandstalige makelaar die in Italië gevestigd en erkend is. Dit laatste vereenvoudigt de contacten met Italiaanse makelaars, die voor de verkoper optreden. Wil je een huis kopen in Italië? Contacteer dan Italy House Hunting. De zaakvoerder, Kris Mahieu, is een Vlaming die al 15 jaar in Italië woont. Hij volgde in België een universitaire opleiding vertaler Engels-Italiaans en in Italië een professionele opleiding tot immobiliënmakelaar. Sinds 2009 begeleidt hij klanten uit heel Europa bij de aankoop van hun woning, vakantiehuis of villa in Italië. Zijn ervaring en talenkennis zijn een zekerheid voor de klant tijdens het avontuurlijke aankoopproces. Het kantoor is gevestigd in midden-Italië, in de regio Toscane. Italy House Hunting is daardoor hoofdzakelijk actief in alle bij buitenlanders populaire regio’s van Italië zoals Ligurië, Lazio, Emilia-Romagna, Toscane, Umbrië, de Marken, Abruzzo, Puglia, Campanië, Sardinië en Sicilië. Vermijd misverstanden of onaangename verrassingen bij de aankoop van je huis in Italie en laat je bijstaan door een Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Vertrouw op de ervaring en de diensten van Italy House Hunting. Your Italian dream, our passion.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Italy House Hunting

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden