Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Immo CalMa

Immo CalMa
Grote Molenstraat 28
8980 Zonnebeke
Belgie
+32 56 22 77 77
http://www.immo-calma.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Immo CalMa

Alles start met een persoonlijk gesprek in Uw eigen taal zodat we uw wensen correct begrijpen en bespreken, daarvoor maken wij graag een afspraak bij u thuis. ​ Aan de hand van Uw informatie kijken we welke woningen kunnen in aanmerking komen of gaan we op zoek naar een gepaste eigendom via onze regionale partners. ​ U krijgt een selectie van woningen die in aanmerking kunnen komen. Denkt u uw droomwoning gevonden te hebben dan maken we een afspraak ter plaatse op een onderling overeengekomen tijdstip. ​ Immo-CalMa zorgt dat u in alle rust uw dromen kan verwezenlijken! ​ Laat u begeleiden door een specialist, Vastgoed expert, erkend makelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo CalMa

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden