Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Aannemersbedrijf Van Der Poel

Aannemersbedrijf Van Der Poel
Hughersluys 31
4536 HM Terneuzen
Nederland
+31 115 677 500
https://www.vanderpoelterneuzen.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 90
Ondernemingsnummer / KVK: 21001827
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1921

Medewerkers

Jules Nuijten

Real Estate Developer

Jean-Pierre Vinke

Sales

Over Aannemersbedrijf Van Der Poel

Aannemersbedrijf Van der Poel is een ontwikkelende bouwer welke de focus heeft op de provincie Zeeland. Met een team van circa negentig vaste medewerkers ontwikkelen, verkopen en realiseren wij uiteenlopende vastgoedprojecten op het gebied van wonen, recreatie en zorg. Wij zijn onderdeel van VolkerWessels een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Missie Onze missie is om klanten een duurzame plek te geven op het gebied van wonen, recreatie en zorg. Nu en de toekomst Met negentig gedreven collega’s en een hecht netwerk aan partners maken we onze leefomgeving iedere dag een beetje mooier, duurzamer en leefbaarder. Dit doen wij door te innoveren voor nu en voor de toekomst. Ontwikkelende bouwer Doordat projecten op een gestructureerde en transparante wijze door onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers worden begeleid ontzorgen we onze klanten en zijn we een betrouwbare partij voor samenwerkingspartners.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Aannemersbedrijf Van Der Poel

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden