Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Nelemans Invest S.L

Nelemans Invest S.L
Calle Cortés Valencianas, 23 bajo
03170 Rojales - Alicante
Spanje
(+34) 627608361
https://nelemans.es/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: registratienummer erkend Spaans vastgoedmakelaar RAICV 1441 / ES-B01736370
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2011
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Pascal Nelemans

Eigenaar

Ed Roijen

Mede-eigenaar

Ramon Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Esther Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Leon de Kogel

Vastgoedmakelaar

Sandro Colella

Hypotheekadviseur

Over Nelemans Invest S.L

Nelemans is een gecertificeerd en gediplomeerd makelaarskantoor aan de Costa Blanca, en is bij wet verplicht geregistreerd via belangenorganisatie API in het Valenciaanse overheidsregister voor vastgoedmakelaars onder registratienummer RAICV 1441. Onze integriteit, eerlijkheid, deskundigheid én het natuurlijke enthousiasme tijdens ons werk wordt door onze klanten gewaardeerd en dat is direct terug te zien in het succes van Nelemans. We besteden dan ook veel tijd aan een goede voorlichting en voorkomen dat onze klanten onnodig in de problemen komen. We spreken de taal en kennen de Spaanse cultuur. Het management van Nelemans heeft gecombineerd al meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij en projectontwikkeling aan de Costa Blanca. Ook is Nelemans uitgebreid op de Nederlandse televisie geweest in het realityprogramma ´Hollandse makelaars aan de Costa´ op RTL 5 en daarmee heeft Nederland een uniek inkijkje gehad in onze dagelijkse bezigheden. Heeft u dit leuke televisieprogramma gemist? Geen zorgen, u kunt Nelemans uitgebreid terugzien op onder andere Videoland en RTL XL!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Nelemans Invest S.L

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden