Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

VAGROUP International Real Estate

VAGROUP International Real Estate
Parque Nações
2815-599 Lisbon
Portugal
+ 351 910 285 453
https://www.vagroupinternationalrealestate.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN,FR

Over VAGROUP International Real Estate

VAGROUPINTERNATIONALRELAESTATE is een bedrijf met uitgebreide commerciële en investeringservaring op de Portugese markt sinds 1989. Onze interventie in de vastgoedsector is door de jaren heen uitgebreid op de nationale en internationale markt. Met strengheid en transparantie aan uw zijde om te vinden wat u zoekt. Een grotere woning, je eerste huis, je eerste appartement, je vakantiehuis. Of ga gewoon van de stad naar het platteland met een fantastisch uitzicht op de bergen. Vind een huis met een fantastisch uitzicht op zee. Vastgoedbeleggingen. «Seconde Home» omdat jij ook in Portugal wilt wonen! Vermogensbeheer !

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod VAGROUP International Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden