Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

UNIQ Estates

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

UNIQ Estates
Ridder Walter van Havrelaan 343
2900 Schoten
België
+32 (3) 304 40 40
http://www.uniqestates.be
Standnummer - 202

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: BE0740835916
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2021
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Stijn Herbosch

Co-Founder

Serge Claes

Co-Founder

Jeremy Collin

Vastgoedadviseur

Erna Van Santvoort

Dienst na verkoop

Ennio De Crem

Vastgoedadviseur

Cedric Tielemans

Vastgoedadviseur

Over UNIQ Estates

UNIQ Estates, dé Belgische nieuwbouwspecialist in Spanje. Met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedsector als erkend BIV-makelaar en een onwaarschijnlijke passie voor het Spaanse vasteland, ben je bij UNIQ Estates aan het juiste adres voor een vakantiewoning die naadloos aansluit op jouw budget en verwachtingen. UNIQ Estates is gespecialiseerd in het begeleiden van Belgen in de zoektocht naar hun droomwoning in Spanje. Ze staan gekend voor het bieden van een volledige service die reeds start vanuit het kantoor in België waar de klanten met al hun vragen terecht kunnen. Bij UNIQ Estates wordt elke klant beschermd door de Belgische BIV-wetgeving aangezien zij erkend BIV-makelaar zijn. Zowel tijdens de zoektocht als tijdens het aankoopproces worden de klanten volledig in eigen taal begeleidt. Ook na de aankoop kan u genieten van de levenslange aftersales service die UNIQ Estates aan al haar klanten biedt vanuit hun kantoor in Spanje. UNIQ Estates is actief aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod UNIQ Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden