Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Interhome

Interhome
J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
Nederland
+31 70 414 1039
https://www.interhome.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 500
Ondernemingsnummer / KVK: 27167949
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1965

Medewerkers

Over Interhome

Ongeacht wat u zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 40.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 27 landen. Of het nu een wintersport chalet in Oostenrijk, een villa met zwembad in Spanje, een appartement of vakantiehuis is - U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie. Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. De moedermaatschappij Interhome Group (HHD AG), gevestigd in Glattbrugg, Zürich, is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is 100% eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich. Onze Zwitserse kwaliteit verzekert u een goede vakantiebeleving.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Interhome

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden