Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

UplandParcs Sauerland

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 214.000 - € 262.500 v.o.n. exclusief btw

UplandParcs Sauerland

  • Nieuw, uniek park op een absolute toplocatie direct aan de skilift

  • 93 Duurzame en onderhoudsvrije vakantiewoningen in verschillende typen

  • Gelegen in Niedersfeld (gemeente Winterberg), midden in de natuur

  • Uitstekende verhuurprognoses (verhuur verplicht, maximaal acht weken eigen gebruik)

In minder dan drie uur rijden vanaf Utrecht zit je midden in één van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland; het Sauerland. Een vier-seizoenen gebied dat een eldorado is voor wintersportliefhebbers, mountainbikers en wandelaars. Rustzoekers en natuurliefhebbers genieten van de prachtige vergezichten die het Sauerland te bieden heeft. De lucht is er schoon en de natuur ongerept. Met bergtoppen tot 842 meter (Kahler Asten) is het een geliefd skigebied. Niedersfeld ligt op tien minuten rijden van Winterberg en is met zijn grootste bergheide van Noordwest Duitsland, de Niederfelder Hochheide, een fantastische wandelbestemming.

UplandParcs Sauerland, bestaande uit duurzame en unieke vakantiewoningen, wordt midden in de natuur gerealiseerd, aan de skilift Eschenberg en op korte afstand van Winterberg. Je vindt er rust, ruimte en natuur. Op het geaccidenteerde terrein komen modulaire woningen op percelen eigen grond met terrassen op het zuiden. De centrale receptie is het ontvangstpunt voor de gasten en de plek waar ’s morgens verse broodjes afgehaald kunnen worden. Bij de receptie is voor de kinderen een leuke speeltuin gesitueerd en je hebt er toegang tot het beekje Vossmecke. Hier kunnen kinderen op warme dagen heerlijk spelen in het verkoelende en kristalheldere water. Vanuit het park wandel of fiets je zo de natuur in. Er starten diverse routes in de directe omgeving. In de winter kun je één van de langlaufroutes uitproberen of de ski’s pakken voor een eerste afdaling in dit familievriendelijke skigebied. Zoek je meer uitdaging? Rijd dan naar Winterberg, waar je de keuze uit tientallen afdalingen hebt.

Aan duurzaamheid is hier veel aandacht besteed. De vakantiewoningen op UplandParcs Sauerland kennen een hoge isolatiewaarde die gelijk staat aan het Nederlandse bouwbesluit voor vaste woningbouw. Dit blijkt uit de toepassing van driedubbel glas en een optimale warmte-isolatie. De woningen zijn gasloos en ‘all-electric’. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van slimme technieken, zoals een ‘eco-knop’ voor het met één druk op deze knop uitschakelen van alle apparatuur en verlichting die niet constant stroom nodig hebben. Hiermee draagt UplandParcs Sauarland bij aan het milieu en aan duurzaamheid. Een meerwaarde voor jou als eigenaar, maar ook van steeds groter belang voor de gasten.

Gegevens

Project ID188282

Prijs€ 214.000 - € 262.500 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 93

Woonoppervlakte 50m2

Verwachte oplevering 2022

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Am Eschenberg 1a

Plaats Winterberg

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project