Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Inmo Cobat

Inmo Cobat
Av. de los Ejércitos Españoles 52
03710 Calpe
Alicante - Spanje
+34 965 83 39 11
https://cobatcostablanca.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2003

Medewerkers

Sebás Maeur

Sales Consultant

Olga Kravets

Sales Consultant

Dave Fasen

Sales Consultant

Annette Ros

Sales Consultant

Céline Ros

Office Manager

Over Inmo Cobat

Inmo Cobat, opgericht in 2003, is een gerenommeerd internationaal makelaarskantoor dat uitgebreide ervaring heeft in het faciliteren van vastgoedtransacties voor zowel Spaanse als internationale cliënten. Het aankoopproces in Spanje vertoont veel gelijkenissen met dat in andere Europese landen, met slechts enkele kleine verschillen in afhandeling en procedures. Wij staan u bij vanaf het begin tot ver na de aankoop en streven naar een optimale klantenervaring. Dit doen we in uw eigen taal, met de benodigde expertise om u te begeleiden door het Spaanse juridische en fiscale traject. Bij het zoeken naar uw droomwoning beperken we ons niet tot onze eigen portfolio, maar maken we gebruik van onze experten om ook in het aanbod van stille verkoop en collega-agenten te kijken. Als verkoper kunt u op ons rekenen om uw woning en documentatie volledig in orde te brengen, zodat uw eigendom de aandacht krijgt die het verdient via onze marketinginspanningen en die van onze Europese agenten. Kortom, wij streven ernaar pas tevreden te zijn als u dat bent. Samen werken we naar het beste resultaat!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Inmo Cobat

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden