Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Holiday Suites Zeebrugge

West-Vlaanderen, België

Vanaf € 202.500

Holiday Suites Zeebrugge

  • Uitzonderlijke locatie middenin de wereldhaven van Zeebrugge

  • Zorgeloos en professionele beheer met jarenlange ervaring door Holiday Suites

  • Nieuwe faciliteiten met buiten- en binnenzwembad, fitness, sauna en hammam

De moderne Business Suites in Zeebrugge zijn de perfecte omgeving voor elke zakelijke trip of als vakantieverblijf. Hier versmelten business en ontspanning met vergaderzalen, wellnessfaciliteiten en een fitness binnen handbereik. Dankzij de zuidgerichte terrassen van de business suites kan je langs de ene kant genieten van het zicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad en aan de andere kant van de indrukwekkende wereldhaven van Zeebrugge.

Met de bouw van fase IV beantwoorden we aan de vraag van omliggende bedrijven naar meer kleine verblijven voor de vele zakelijke expats. Met de haven als bruisend centrum vlakbij, zijn de business suites in Zeebrugge zeer populair.

De stijlvolle suites vormen de ideale verblijfplaats voor een zakelijke trip of een dichtbij-vakantie met het hele gezin.

Gegevens

Project ID170279

PrijsVanaf € 202.500

Aantal units 222

Woonoppervlakte 28 - 44m2

Verwachte oplevering 2018 - 2022


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Kustlaan 97

Postcode 8380

Plaats Zeebrugge

Land België

Regio West-Vlaanderen

Aangeboden door:

Alysee Leisure Properties

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project