Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Bcity Blankenberge

West-Vlaanderen, België

€ 279.000 - € 356.500

Nieuwbouwproject Bcity Blankenberge

  • Luxueus vastgoedproject van architect Marc Corbiau

  • Nieuwbouw appartementen op ware toplocatie in het centrum van Blankenberge

  • Rooftop zwembad met een panoramisch uitzicht over Blankenberge

In het nieuwbouwproject Bcity kiezen we resoluut voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en hoog wooncomfort. Het project van de gerenomeerde architect Marc Corbiau is onderdeel van het vernieuwde stationscomplex in Blankenberge, biedt een uniek panoramisch zicht over de stad en op het dak kan je genieten van een heerlijk rooftop zwembad.

De appartementen van Bcity liggen pal in het bruisende centrum van Blankenberge, net voor het Koning Leopold III-plein waar tal van evenementen georganiseerd worden en vlakbij de mooie jachthaven, waar je gezellig kunt tafelen. De winkelstraat, de zeedijk en het strand liggen op wandelafstand.

Bcity biedt met haar adembenemende locatie en ruim aanbod het perfecte appartement aan zee. Of je nu op zoek bent naar een vakantieverblijf, of liever langer aan zee bent: met een appartement in Bcity zit je goed. De duurzame bouwstijl van toparchitect Marc Corbiau zorgt ervoor dat er heel wat lichtinval is door de grote raampartijen en elke woning heeft een eigen terras.

In Bcity zijn er momenteel nog enkele instapklare 1-slaapkamer en 2-slaapkamerappartementen te koop. Hierbij kan jij als toekomstige eigenaar ook steeds kiezen uit een gemeubeld of ongemeubeld appartement.

Prijs 1-slaapkamer: vanaf € 279.000
Prijs 2-slaapkamer: vanaf € 356.500
3-slaapkamer: uitverkocht

Gegevens

Project ID170277

Prijs€ 279.000 - € 356.500

Aantal units 23

Woonoppervlakte 85 - 100m2

Verwachte oplevering 2018 - 2020


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Koning Leopold III-plein 15

Postcode 8370

Plaats Blankenberge

Land België

Regio West-Vlaanderen

Aangeboden door:

Alysee Leisure Properties

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project