Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Insito Real Estate - De Zwedenspecialist

Insito Real Estate - De Zwedenspecialist
Langedijk 23
7958 PJ Koekange
Nederland
+31 6 51816009
https://www.insito.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over Insito Real Estate - De Zwedenspecialist

Insito - De Zwedenspecialist begeleidt bij aankoop van huizen en bedrijven in Zweden en Noorwegen. Wilt u een huis kopen in Zweden of Noorwegen? Met hulp van Insito - De Zwedenspecialist koopt u divers onroerend goed in Scandinavië: een woonhuis, een vakantiehuis, een hotel, een camping, een Bed & Breakfast of een ander bedrijf. Insito - De Zwedenspecialist ondersteunt bij de aankoop van uw onroerend goed. Tevens doen wij de hele begeleiding van uw emigratie naar Zweden of Noorwegen. Ondernemers ondersteunen wij bij het vestigen van hun bedrijf in Zweden of met het schrijven van een ondernemingsplan om een bedrijf in Zweden te starten. Op deze website vindt u een bescheiden aanbod van huizen en bedrijven, geplaatst door Zweedse en Noorse makelaars. Maar er is natuurlijk nog veel meer te koop in deze landen. Insito - De Zwedenspecialist ondersteunt u ook graag bij uw zoektocht en uw aankoop van al die overige objecten die niet op onze eigen website staan. Neemt u gerust contact met ons op voor meer vindplaatsen van onroerend goed in Zweden en Noorwegen. Wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Insito Real Estate - De Zwedenspecialist

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden