Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Dunehotel Nieuwpoort

West-Vlaanderen, België

€ 175.000 - € 250.000

Dunehotel Nieuwpoort

  • 100% eigenaar met notariële akte vanaf € 175.000,-

  • Netto inkomsten van min. 3,25% gegarandeerd over 30 jaar

  • Inclusief 2 weken eigen gebruik

Investeer in een luxehotelkamer**** aan de Belgische kust, gegarandeerd nettorendement van minimum 3,25% gedurende 30 jaar!

Welkom in het beschermde duinengebied van Nieuwpoort-Bad, de toplocatie waar u het Dunehotel vindt. Een exclusief luxehotel, en dan hebben we het niet enkel over het concept, maar ook over de plek waar het hotel zich bevindt. Dunehotel is immers gelegen tussen het uitgestrekte duinengebied en het nieuw aan te leggen Nieuwlandplein. Langs de achterzijde kijkt het hotel uit op de open Dunepanne en vooraan genieten de gasten van een magnifiek parkuitzicht. Dunehotel wordt volledig omringd door de natuur, aan de Belgische kust toch wel uitzonderlijk!

Dunehotel zet een nieuwe standaard voor hotels aan de Belgische kust. Op amper 150 meter van het strand en het bruisende centrum van Nieuwpoort worden gasten er ondergedompeld in een sfeer van comfort, luxe en gezelligheid. En dat is goed nieuws voor investeerders, want Dunehotel biedt heel wat garanties.

In Dunehotel genieten de gasten van een fantastisch verblijf op een absolute toplocatie midden in beschermd duinengebied. Een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf aan zee, en een exclusieve kans voor investeerders.

Vanaf € 175.000 wordt u er namelijk eigenaar van een eigen luxehotelkamer die minimum 3,25% netto-inkomsten met zich meebrengt, gegarandeerd over 30 jaar. En daar hoeft u zelf bijna niets voor te doen, want een professionele hotelgroep neemt de uitbating in handen. Maar er is nóg meer: zo zijn er geen onderhouds- en herstellingskosten, is de onroerende voorheffing ten laste van de uitbater en zijn de inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting.

De kers op de taart? Elk jaar kunt u als investeerder twee weken verblijven in uw eigen hotelkamer.

Dunehotel is een project van Belgium Family Invest. Met meer dan 30 jaar ervaring als bouwpromotor in het binnen- en buitenland, is de Belgische groep een vaste waarde op de (hotel)vastgoedmarkt! De bouwgroep verzorgde al meer dan 10.000 transacties voor heel wat tevreden klanten.

Gegevens

Project ID166241

Prijs€ 175.000 - € 250.000

Aantal units 88

Woonoppervlakte 27 - 50m2

Verwachte oplevering 2023 - 2023

Verwachte rendement 3,25%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Elisalaan

Postcode 8620

Plaats Nieuwpoort

Land België

Regio West-Vlaanderen

Regio Belgische kust

Aangeboden door:

Cabobel SA

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project