Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Harderwold Villa Resort

Flevoland, Nederland

€ 360.142 - € 503.844 v.o.n. exclusief btw

Harderwold Villa Resort

  • Luxe design villa’s (diverse typen) aan open vaarwater

  • Een plek waar je tot rust komt en je bevindt in vrijheid en natuur

  • Prachtig gelegen aan het water, in directe verbinding met het Veluwemeer

Welkom op Harderwold Villa Resort. Hier vind je luxe recreatievilla’s met volop rust en een eigen aanlegsteiger. Vanuit je eigen woning vaar je zo het Veluwemeer op! Het park biedt een aantal faciliteiten, zoals skelterverhuur en een zwemstrandje met een speeltoestel. Het huren van fietsen en boten is mogelijk via een externe partij. Grenzend aan het park liggen een 18-holes golfbaan met A status en een 9-holes par 3 recreatiegolfbaan. Bij deze golfbaan is ook een gezellig restaurant aanwezig met een heerlijk terras.

Het resort ligt in een bos- en waterrijke omgeving en wordt omringd door natuur. Denk aan het Veluwemeer, bos Horsterwold en het Harderbos. Ook schitterend zijn de nabijgelegen Oostvaardersplassen, net als het Markermeer en het IJsselmeer. Een dagje er op uit? Ga eens naar het Dolfinarium, Walibi World of de historische stadjes Harderwijk en Elburg. Op Harderwold Villa Resort kom je in luxe helemaal tot rust!

Gegevens

Project ID145191

Prijs€ 360.142 - € 503.844 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 120

Woonoppervlakte 90 - 199m2

Perceeloppervlakte 605 - 1348m2

Verwachte oplevering 2020 - 2023

Verwachte rendement 3 - 6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Adres

Adres Harderwold Villa Resort

Postcode Pluvierenweg 9

Plaats Zeewolde

Land Nederland

Regio Flevoland

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project