Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in Oostende

West-Vlaanderen, België

Vanaf € 270.000

Woning delen
Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Betaalbaar wonen in een groene oase in het hartje van OostendeGreen C – The Villa’s

Green C, dat is groen en ruimte in het hart van dé badstad Oostende. Een heerlijke groene woonoase met natuur en bomen voor de deur, waar kinderen veilig kunnen spelen en auto’s de rust niet verstoren. Op enkele minuten wandelen ben je aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, de winkels en de haven.

In totaal verrijzen hier – verspreid over 4 fasen – 185 betaalbare woonunits op een groen, autovrij woonerf. Green C is groen en dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte met veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Kortom, een echte oase in de stad.

In de eerste fase worden 28 stapelwoningen (The Villa’s) en 49 appartementen (The Garden) gebouwd. De private binnentuin van 2.000m² met grote wadi en bomen vormt het groene hart tussen The Garden en The Villa’s. De gelijkvloerse woningen van The Villa’s beschikken steeds over 2 slaapkamers en woonoppervlaktes variërend tussen 85m² en 90m². Een private tuin sluit aan op de leefruimte. De duplex erboven bestaat uit 3 slaapkamers en heeft een eigen terras. Hier schommelen de woonoppervlaktes tussen 121m² en 134m².Green C is niet zomaar een stadsvernieuwingsproject als een ander. We gingen heel ver om in het hart van Oostende een prachtig groene en betaalbare woonbuurt te creëren. Deze combinatie verbindt jong en oud, grote en kleine gezinnen… Green C voorziet bvb. een polyvalente ruimte voor alle bewoners, een fietspunt en een ontmoetingsruimte voor familiefeestjes of knutselnamiddagen. Ideeën die van Green C een hechte woonbuurt maken…

Deze site heeft ook een warme geschiedenis. Decennialang bekommerde het Sint-Jozefziekenhuis zich hier over de Oostendenaren. En die bekommernis voor een gezond en gelukkig leven is er nu nog steeds. Green C is energiezuinig en ecologisch verantwoord, én met duurzame materialen gebouwd. Kortom, een nieuwe woonbuurt vol licht en leven die helemaal klaar is voor de toekomst.Green C, met de C van city. En van color, community, character, creativity, care en coast. Allemaal vervat in dit unieke woonproject!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID140281

PrijsVanaf € 270.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Adres

Postcode 8400

Plaats Oostende

Land België

Regio West-Vlaanderen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home & Trends magazine

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning