Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Boom & Meijer Vastgoed B.V.
Broekstraat 32
6828 PZ Arnhem
Nederland
+31 85 732 5910
https://www.bmvastgoed.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Mike Inge

Eigenaar

Donny Verboom

Eigenaar

Over Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Als verhuurmakelaar verhuren wij dagelijks met veel plezier en enthousiasme woningen in Arnhem en omstreken. Of we nou voor de verhuurder bezig zijn met het verhuren van zijn woning of met een potentiële huurder op pad zijn voor het bezichtigen van huurwoningen... Wij doen het elke dag weer met veel plezier. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van vastgoed, zowel voor beleggers als voor particulieren. Ook kunnen wij u helpen met het financieren van uw vastgoed / koopwoning. Elke situatie is anders en dat maakt ons werk zo leuk, althans dat vinden wij. Het (ver)huren en/of het kopen van een woning kan daarin tegen ook een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen en dit proces te vereenvoudigen. Presteren met passie en plezier! Dat is wat wij als makelaar doen!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden