Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Poroishte

Bulgarije

€ 105.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 11.823m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Dit landhuis ligt op een zeer mooie en unieke locatie. Aan de buitenkant van het dorp Poroishte bevind zich ”Hentje Hein” huis. Poroishte is een dorp dat 5 km van de stad Razgrad ligt, waardoor het gehele dorp zeer aantrekkelijk is.”Hentje Hein” huis is een gerenoveerd landhuis met vier slaapkamers, een keuken, een badkamer met inloopdouche en een grote Living room met openhaard. In de tuin, bevind zich een groot en overdekt gebouw dat ideaal is voor een buiten-keuken.”Hentje Hein” huis is volledig ommuurd met een natuurstenen muur dat voor totale privacy zorgt. Buiten de ommuring, heeft het landhuis maar aan een kant een andere woning staan. Dit zorgt voor nog meer privacy en garandeert rust.Onthaasten is het sleutelwoord bij dit prachtige landhuis.Naast het prachtige landhuis zelf, heeft deze woning in totaal 11.823 m² grond! Genoeg om eventueel bij te bouwen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID121152

ID makelaar4743

Prijs€ 105.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Postcode 7218

Plaats Poroishte

Land Bulgarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Bulgaria Invest

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning