Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Radisson Safari Hotel Hoedspruit

Radisson Safari Hotel Hoedspruit
Die Ryshuis, R527
1380 Hoedspruit, Limpopo
South Africa
+31 (0) 654 22 67 62
https://www.lowland-group.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Johan de Boer

Adviseur

Gerrit Jan van der Grijn

Directie

Lorraine Hakkers

Directie

Yolanda Nebbeling

Adviseur

Over Radisson Safari Hotel Hoedspruit

Het Radisson Safari Hotel Hoedspruit is gelegen in de Kruger to Canyon biosphere, tussen het Krugerpark en de Blyde River Canyon, slechts 2 kilometer buiten het dorp Hoedspruit, Zuid-Afrika’s snelst groeiende safari bestemming. Omgeven door een breed scala aan bezienswaardigheden maakt het Radisson Safari Hotel Hoedspruit tot de ideale locatie om de omgeving te verkennen. De Blyde River Canyon is de derde grootste canyon ter wereld en de grootste ‘levende/groene canyon’. De canyon wordt omringd door de magische Drakensbergen escarpment, waarvan Mariepskop het hoogste punt is (1944 m boven zeeniveau). De canyon is een van de grootste bezienswaardigheden in Zuid-Afrika en maakt deel uit van de Panorama Route. De Blyde Stuwdam biedt een geweldig uitzicht, zeker als er water overheen stroomt. Hierna stroomt het water verder via de Blyde rivier waar allerlei activiteiten te beoefenen zijn, zoals tubing en kanoën. Daarnaast kunt u ook quad-bike rijden, wandelen, vogelen en paardrijden. Voor natuurliefhebbers zijn er de openbare en privé reservaten, waarvan de meeste ook de “Big 5” dieren hebben rondlopen. Zo ligt het wereldberoemde Krugerpark op slechts 60 km afstand van Zandspruit Estate en het Radisson Safari Hotel Hoedspruit. Nog dichter bij huis bevinden zich tal van privé-natuurreservaten die belangrijke en bijzondere projecten huisvesten, zoals Hoedspruit Endangered Species Centre en Moholoholo Rehabilitation Centre.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Radisson Safari Hotel Hoedspruit

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden