28 - 29 april | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Woonhuis met prachtig uitzicht in Düdinghausen

€179.000

Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 356-893
Prijs : €179.000
Bouwjaar : 0
Woning type :
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Type bouw :
Square Footage : 168 m²
Perceel opp. : 1,355 m²
Omschrijving

Sfeervol huis met prachtig uitzicht

Beschrijving
Het huis ligt in het dorpje Düdinghausen, wat in de driehoek: Willingen, Medebach en Winterberg ligt. Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Naast een ruime tuin van ruim 1300 m² heeft het huis voldoende parkeergelegenheid en een zonnepaneel in de tuin. De huidige eigenaar heeft het huis gebruikt voor groepsverhuur aan vakantiegangers, maar het huis is ook prima geschikt voor vaste bewoning of als vakantiehuis voor de hele familie.

Via de royale entree komt u in de woonkamer, deze heeft een sfeervolle indeling met de open keuken en het mooie uitzicht over de omgeving. De zeer ruime woonkamer is onderverdeeld in 2 gezellige zithoeken welk gescheiden worden door een openhaard.

Op de eerste verdieping zijn twee zeer royale slaapkamers ondergebracht. In de beneden verdieping zijn naast de diverse technischeruimtes en bergruimtes, ook een klein gastenverblijf. De badkamers en de keuken zijn gedateerd maar het huis heeft veel potentie om er een leuk en gezellig familiehuis van te maken.  

Omgeving
Düdinghausen is een wandeldorp bij uitstek, er worden gedurende de zomermaanden diverse wandeltochten aangeboden met gids, zowel voor volwassenen als voor gezinnen met kinderen, daarnaast zijn er diverse musea en locale ambachten die wekelijks te bezoeken zijn. Willingen ligt op 10 autominuten verwijderd, hier vindt u alle activiteiten voor zomer en winter, de supermarkt ReWe vindt u in Usseln, op slechts 8 autominuten rijden. Maar ook Winterberg ligt binnen handbereik op slechts 20 minuten afstand.

Bijzonderheden
Een prachtig huis met mogelijkheden om er een mooi vakantiehuis voor eigen gebruik in combinatie van verhuur van te maken.

Prijsgegevens
Vraagprijs: € 179.000,- k.k.
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Adres
Land : Duitsland
Provincie : Nordrhein-Westfalen
Plaats : MEDEBACH
Sauerland Makelaar
+31 (0)318 742 073
Sauerland Makelaar
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen Upland
Duitsland
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Contact