22 - 23 september | Brussels Expo |  11.00 - 18.00 uur

Off plan villa in Costa Blanca Zuid te koop

€222.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-259-00338P
Prijs : €222.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Semi detached villa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Square Footage : 121 m²
Perceel opp. : 225 m²
Omschrijving

Deze moderne halfvrijstaande villa te koop is gelegen in Gran Alacant, provincie van Alicante, Spanje. Deze woning bevindt zich in een bevoorrechte omgeving waar u uitstekende stranden met het Blauwe Vlag-certificaat kunt vinden. Dichtbij bevinden zich zandstranden die een combinatie van duinen en dennenbossen bieden met de mogelijkheid om watersporten te doen. Het gebied biedt ook een lange promenade, die vooral bij zonsondergang populair is bij wandelaars, fietsers en hardlopers.

Deze prachtige off plan villa bestaat uit 2 verdiepingen en beschikt over 2/3 slaapkamers, 2/3 badkamers, gastentoilet, off plan keuken, terras, tuin, zwembad (6 x 3m) en off-road parkeerplaats. Deze off plan villa is het resultaat van het onderzoek naar een nieuwe huisvestingsstijl die integreert in de natuurlijke omgeving en die bijdraagt ​​aan een logisch gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen. U kunt de combinatie en verschillende interieurontwerpen zelf kiezen, afhankelijk van uw wensen en budget. De woning biedt ook een warmtepompsysteem voor huishoudelijk water en pre-installatie voor airconditioning.

Optionele kelder: 25.000 euro extra.

Het moderne project is omringd door natuurparken. Het prachtige strand "Carabasi" en voorzieningen zoals winkels, scholen, banken en medische diensten zijn dichtbij. Van Gran Alacant is er een gemakkelijke toegang tot de snelweg, die verbonden is met de wegen naar Alicante, Elche en Santa Pola. Het hele jaar door is er beweging op het ruime boulevard en rond de haven van Santa Pola, op slechts 10 minuten rijden.

De luchthaven van Alicante ligt op slechts 15 minuten rijden. Alicante stad ligt op 25 minuten rijden, Elche ligt op 30 minuten rijden en Murcia City is een uur rijden. Het openbaar vervoer maakt het gemakkelijk om uitstapjes te maken naar grote steden zoals Madrid en Valencia.

**Prijzen vanaf 197.900 euro

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Santa Pola
Postcode : 03130
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Contact