18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

LUXUEUZE VILLA MET ZEEZICHT IN CUMBRE DEL SOL - DENIA

€940.000

Valencia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8394
Price : €940.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 351 m²
Lot Area : 929 m²
Property Description

3 slaapkamers + 3 badkamers + prive zwembad + uitzicht op zee

Een luxe villa met een uniek ontwerp en lay-out die het uitzicht op de zee en Ibiza versterkt en een unieke persoonlijkheid aan het complex biedt.

Het huis is opgevat als een unie van verschillende open modules, verbonden door de buitenelementen, waardoor een samensmelting ontstaat tussen de binnen- en buitenruimtes, resulterend in een open, heldere en functionele behuizing. De villa heeft 351 m² bewoonbaare oppervlakte met 66 m² terrassen, verdeeld over twee verdiepingen en gebouwd op een perceel van 929 m² met een fantastisch uitzicht op zee en unieke zonsopgangen.

Verdeeld over twee niveaus, de bovenste verdieping heeft een module voor de nachtruimte, met een ruime slaapkamer met eigen badkamer en twee andere slaapkamers gescheiden door een gedeelde badkamer. De module overdag herbergt de inkomhal, het gastentoilet en de tandem, gemaakt door een grote woonkamer en de keuken, die, afhankelijk van het moment, een grote eenpersoonskamer of twee aparte kan zijn, door middel van een verplaatsbare muur. Beide modules convergeren naar het buitengebied met het terras en het overloopzwembad als belangrijkste kenmerken.

Op de begane grond is er een grote ruimte van meer dan 68 m², bedoeld voor een gastenverblijf, of gewoon een entertainment ruimte met een eigen terras en een onafhankelijke ruimte voor faciliteiten. Met een parkeerplaats overdekt met een pergola en een berging.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Roof Deck
Parking : 2
Garage
Address Map
Country : ES
State : Valencia
County : Denia
Zipcode : 03726
Hansson & Hertzell
+34 643 70 45 37
Hansson & Hertzell
Calle Almudena 2 - Playa del Cura
03182 Torrevieja
Spanje
Exhibitions
Deze aanbieder is niet aanwezig op Second Home Expo
Contact Agent