18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

VILLAS IN LAS COLINAS GOLF

€515.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8393
Price : €515.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 144 m²
Lot Area : 1,053 m²
Property Description

3 slaapkamers, 2 badkamers, privé zwembad, parkeerplaats, airconditioning, een prachtig uitzicht.

De vitale ervaring van het leven in Las Colinas Golf & Country Club is een van de meest exclusieve geschenken die beschikbaar zijn voor bijzonder bevoorrechte mensen.

Een particuliere woongemeenschap, met een behuizing van lage dichtheid, gearticuleerd rond een internationaal erkende 18-holes kampioenschapsgolfbaan.

Het ligt ten zuiden van Alicante, tussen vallei en heuvels, met een prachtig uitzicht op zee en een groene ruimte, waar sprake is van een uitzonderlijk microklimaat, begeerd door vele Europeanen die het omschrijven als een ideale plaats van plezier.

Het brede scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten om te oefenen is dichtbij genoeg en ver genoeg om te genieten van een rustig en plezierig leven. Er zijn gevarieerde en uitstekende restaurants, waaronder een privé Beach Club tegenover het strand, met uitzicht op zee.

Sinds 2010, de datum van zijn opening, heeft Las Colinas een internationaal prestige opgebouwd dankzij het exclusieve karakter, het unieke ontwerp, de kwaliteit van de huizen, de geweldige faciliteiten en services, het onderhoud van de natuurlijke omgeving en de bekroonde golfbaan , gerangschikt onder de top 100 greens in de Europese ranglijst.

Maximale privacy en veiligheid. Unieke toegang, met 24-uursbeveiliging, tot een 330 hectare grote vallei tussen heuvels, vormt een natuurlijke barrière en garandeert privacy in de hele woning.

Planning en stedelijke ontwikkeling. Het is geruststellend om te weten dat het in het bezit is van alle noodzakelijke stedenbouwkundige vergunningen, een plan van maatregelen voor milieubescherming en een lage dichtheid van constructies, omdat er minder dan 4 woningen per hectare zijn. Een eerste fase van huisvesting is al opgeleverd en de essentiële infrastructuur is in perfecte staat.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Patio
Roof Deck
Parking : 2
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Las Colinas Golf
Zipcode : 03189
Hansson & Hertzell
+34 643 70 45 37
Hansson & Hertzell
Calle Almudena 2 - Playa del Cura
03182 Torrevieja
Spanje
Exhibitions
Deze aanbieder is niet aanwezig op Second Home Expo
Contact Agent