18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

28 verbazingwekkend grote 3 & 4 slaapkamer woningen aan de frontlinie van de Middellandse Zee. El Velerin, New golden Mile - Estepono

€3.100.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 8097
Prijs : €3.100.000
Bouwjaar : 2016
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3.5
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Square Footage : 306 m²
Perceel opp. : 146 m²
Omschrijving

28 verbazingwekkend grote 3 & 4 slaapkamer woningen aan de frontlinie van de Middellandse Zee.
Maanden van hard werken en diepe planning hebben dit project doen ontstaan.
Het is het resultaat van een teamwork, gericht op de creatie van de “Perfect Homes” aangepast aan de nieuwe levensstijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van het meest innovatieve ontwerp samen met de nieuwste hoogwaardige materialen, waarvan vele speciaal voor “emare” zijn gemaakt.
Aan de frontlinie van de Middellandse Zee heeft de ontwerper een nieuw idee bedacht van een wooncomplex, waar ieder van de bevoorrechte familie die in het complex woont zal genieten van een nieuw concept van appartement, met het gevoel te leven in een villa.
Tal van verbazingwekkende ramen en enorme terrassen.
Alle gebouwen die het complex samenstellen liggen aan de voorkant van het strand waardoor het mogelijk is te genieten van het eindeloze uitzicht op de Middellandse Zee.
Op een bijna 20.000 m2 frontlinie strandgrondstuk wordt dit project een “High Security Gated Complex” van slechts 6 kleine blokken, bestaande uit slechts 28 verbazingwekkend grote 3 & 4 slaapkamerwoningen met elk een exclusieve toegang tot het strand.
Alle appartementen omvatten minimaal 3 grote parkeerplaatsen met directe toegang tot een privé “kelder-opslag”, direct verbonden via een privélift.
Het moderne ontwerp van de tuinen heeft nog steeds een mediterrane essentie.
De meeste van deze tuinen liggen verspreid tussen de woonwijk en de zee waar een nieuw concept van het zwembad overgaat in de natuur.
Zwemmen in dit project is het hele jaar door op een frontlinie strand positie en wordt mogelijk dankzij de grote afmeting van het “Outdoor Verwarmd zwembad”, dat een “Bajo Shelf” gebied (Solarium) integreert welke wordt gerund door een zout chloreringssysteem.
De oneindigheidskant van het zwembad geeft de laatste hand waardoor een verbazingwekkende visuele integratie van beide wateren mogelijk is en het zwembad één met de zee wordt.
De totale gebouwde maten van de appartementen met 3 slaapkamers gaan van 405 m2 tot 431 m2 en de 4 slaapkamer appartementen van 548 m2 tot 813 m2.
Het ontwerp van de constructie, samen met de meest geavanceerde technologieën, evenals de innovatieve materialen die zijn gebruikt, hebben plaats gemaakt voor de adembenemende “Smart Apartments” die de compound uitstralen.
De meest veeleisende klanten zullen watertanden bij het vernemen dat er een een privatieve lift van in je garage tot in je woonkamer is.
Heel uitgebreide domotica, reusachtige zuid gerichte terrassen met panoramisch zicht op zee en op de rots van Gibraltar.
Het hele jaar door kunt u flaneren door de spectaculair aangelegde tuin en kunt u genieten van een verwarmd infinity zwembad van 315m2 (9m op 35m).
Zwemt u graag in de open zee, het strand ligt op enkele meters:
De architect heeft een tijdloos, prachtig en uniek project uit zijn pen laten vloeien welke heel veel luxe uitstraalt.

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Airconditioning
Tuin
Dakterras
Parkeerplaats : 2
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Immo Moment
0032475705555
Immo Moment
9000 Gent
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op Second Home Expo
Contact