18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Ruim appartement 125m2 met panoramisch uitzicht,in Winterberg- Zuschen.

€128.000

Nordrhein- Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 7423
Prijs : €128.000
Bouwjaar : 1977
Woning type : Ground floor apartment
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Bos / natuur
Square Footage : 125 m²
Perceel opp. : 651 m²
Omschrijving

Deze in een rustige rijke vilawijk gelegen vakantie, of permanente woning, Is van zeer goede kwaliteit,en heeft alles: Een geweldig uitzicht over bergen en bossen. 4slaapkamers, twee badkamers een geweldige keuken,een berging een zolder ,gebruik van de tuin, een balkon op het zuiden, en een carport. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas.
De ligging van het appartement is uitstekend, aan het eind van de straat begint de boswandeling.
Winterberg-Zuschen ligt 2 uur van de Nederlandse grens en ongeveer 6 km van het centrum van “Winterberg” heeft ong. 1.800 inwoners. Zuschen heeft een verscheidenheid aan wandel- en fietspaden, een aantal geprepareerde loipes. een Nordic Walking en Blading route en een eigen museum, de “Borg’s Barn”.Maar ook een eigen skigebied, de “Snow-World-Züschen”. Het grootste en modernste skigebied in het Sauerland, de ‘lift carrousel’ Met 12 zeer moderne stoeltjesliften ligt op ongeveer 6 km afstand. Het skigebied van Winterberg kent maar liefst 27,5 km aan pistes.
Het meergezinshuis waarin deze partere woning is gelegen bestaat uit drie woningen. De auto parkeer je op eigen terein voor de deur. Via de entre op de begane grond kom je in de hal .Alle ruimten,de drie slaapkamers, de twee badkamers, de keuken en de woonkamer, komen uit in deze hal.De vierde slaapkamer ligt een verdieping hoger en wordt nu gebruikt als waskamer.
Er is toegang tot het balkon via een slaapkamer de keuken en de woonkamer. De woonkamer,slaapkamer keuken zijn zeer licht en zonnig door de grote ramen op het zuiden.De beide badkamers hebben een raam.
In iedere kamer is een vaste elektrische kachel met thermostaat. Daarnaast, bovendien in de kamer een speckkachel welke gestookt wordt op hout, en zowel de kamer de masterbedroom de keuken en de hal verwarmd.
Een mooi gelegen appartement, waar u nagenoeg niets meer aan hoeft te doen en direct van kunt genieten.Overname van de complete inventaris is bespreekbaar.
email. itsbvhenri@gmail.com tel.00491772443336
Wij spreken Nederlands ,Duits en Engels

Kenmerken
Tuin
Balkon
Openhaard
Parkeerplaats
Garage
Adres
Land : DE
Provincie : Nordrhein- Westfalen
Plaats : Winterberg
Postcode : 59955
Particulier - van Nieuwstadt
00491772443336
Particulier - van Nieuwstadt
59955 Winterberg
Duitsland
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Contact