15 - 17 februari 2019 | Flanders Expo Gent |  11.00 - 18.00 uur

Luxe Penthouses met een Panoramisch Uitzicht op Zee

€199.000

Almería, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1201-9432
Prijs : €199.000
Bouwjaar : 1
Woning type : Penthouse
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Golf
Square Footage : 88 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Een mooi nieuwbouw penthouse in San Juan de los Terreros met een prachtig uitzicht over de golfbaan met in de achtergrond de middellandse zee.

Exclusief appartementencomplex in San Juan de los Terreros, zeer dicht bij de stad Aguilas. Slechts 2 km van het strand en met een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen San Juan de los Terreros.

De residentie bestaat uit appartementen met 2 3 slaapkamers in verschillende modellen. Het begane grond-model heeft enorme terrassen. De tussenliggende verdiepingen genieten van terrassen van meer dan 25 meter en de penthouse-appartementen hebben een 104m² groot solarium .

San Juan de los Terreros is een authentieke Spaanse badplaats waar het massa toerisme nog niet is ingeslagen. Heerlijk leven tussen de Spanjaarden en hun fantastische relaxte sfeer. Het dorpje heeft alles te bieden wat nodig is, mooie brede witte stranden met heel veel mogelijkheden om heerlijk te dineren of gewoon een lekkere tapas tussendoor te nemen.
Op 15 minuten rijden vinden we de stad Aguilas, een zeer populaire locatie onder de Spanjaarden. Deze historische stad is uitgerust met alle moderne faciliteiten zoals een winkelcentrum, een mooie boulevard met restaurantjes en een haven. Vraag gerust voor meer informatie over dit prachtige project.

Wij begeleiden al jaren lang onze klanten van A tot Z en volledig in uw eigen taal. Door ons volledig in te leven in de klant zijn wij er tot nu altijd in geslaagd om de perfecte droomwoning op de perfecte locatie te vinden. Laat ons uw wensen weten en waar u van droomt en wij gaan aan de slag.

Contact details:
Nynke Betten +34 617 257 438
Email: info@droomhuisspanje.nl

nbsp;

Adres
Land : ES
Provincie : Almería
Plaats : San Juan de los Terreros
DroomhuisSpanje
0034653120633
DroomhuisSpanje
calle Rosalia Ureña 3
30858 Murcia
Spanje
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Contact