18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Grimentz - Les Chalets d'Adélaïde

€899.000

Wallis, Zwitserland

Gegevens
Woning ID : 7166
Prijs : €899.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Ski
Square Footage : 80 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Les Chalets d’Adélaïde project is een gloednieuwe ontwikkeling van luxe chalets en appartementen.

De chalets zijn ontworpen door lokale architecten en maken veelvuldig gebruik van traditionele materelialen zoals hout en steen, terwijl het moderne en eigentijdse karakter behouden blijft. Het resort beschikt ook over een boetiekhotel, eigenaars van kunnen vrij gebruik maken van deze faciliteiten.

Les Chalets d’Adelaide ligt op een toplocatie in Grimentz – direct aan de piste en met uitzicht op het dorp. Na voltooiing is het mogelijk om vanaf uw voordeur naar beneden te skiën naar de nieuwe kabelbaan naar Zinal, die alle 220 km aan piste opent in het skigebied Val d’Anniviers.

Appartementen variëren van 80 – 130m2, hebben 2-4 slaapkamers en beschikken over grote terrassen met een panoramisch uitzicht.

Vrijstaande chalets variëren in grootte van 170-360m2 met 4-5 slaapkamers, zwembaden, stoombaden en brede wrap-around terrassen.

Het charmante Zwitserse dorp Grimentz blijft kopers aantrekken met zijn mix van landelijke bergen en aantrekkelijke investeringsvoorstellen. Geopend in januari 2015 heeft de nieuwe kabelbaanverbinding van Zinal de omvang van het bestaande skigebied verdubbeld.

Het eerste 4-sterrenhotel van het resort word volgend jaar opgeleverd met kort daarna de oplvering van het gloednieuwe thermenbad.

Het charmante Zwitserse dorp Grimentz blijft kopers aantrekken met zijn mix van landelijke bergen en aantrekkelijke investeringsvoorstellen. Vanwege de opening op 21 december 2013 zal de nieuwe kabelbaan Zinal het dubbele van het bestaande skigebied verdubbelen. Het eerste 4-sterrenhotel van het resort moet volgend jaar worden afgerond met een gloednieuwe thermenbad, dat kort daarna volgt.

Neem alsjeblieft contact met je op als je een bezichtiging wilt planne en alles wilt zien wat Grimentz en Zinal te bieden hebben.

Kenmerken
Zwembad
Jacuzzi
Tuin
Balkon
Openhaard
Parkeerplaats
Sauna
Garage
Adres
Land : Zwitserland
Provincie : Wallis
Plaats : Grimentz
Alpine property finders
+44 (0) 20 7692 0786
Alpine property finders
Devonshire House, Manor Way
WD6 1QQ London
Verenigd Koninkrijk
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Contact