18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Königsleiten Edelweiß apartments

€495.000

Tirol, Oostenrijk

Gegevens
Woning ID : 7158
Prijs : €495.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 4
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Ski
Square Footage : 84.54 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Het gloednieuwe Edelweiss-resort in Konigsleiten, Oostenrijk, is een luxe apart-hotel in het centrum van het dorp met een adembenemend uitzicht op de omliggende Oostenrijkse Alpen.

In December 2018 worden de appartementen opgeleverd. Er zijn slechts 15 hoogwaardige appartementen te koop. De hoge ligging van dit project op een steenworp van de piste bieden eigenaars en gasten de ultime sneeuwvakantie in de exclusieve Tirol regio.

In het hart van de populaire regio Tirol biedt dit nieuwe project de ideale mogelijkheid om te investeren in Oostenrijks vastgoed, met een hoge beleggingsgraad door de sneeuwzekerheid in het hoog gelegen gebied. Konigsleiten zelf ligt op 1.600 m en het directe skigebied stijgt tot 2500 m.

Konigsleiten maakt deel uit van het populaire skigebied Zillertal. De Zillertal Arena is het grootste skigebied in het Zillertal en strekt zich uit van Zell im Ziller via Gerlos naar Wald- Konigsleiten en Krimml-Hochkrimml en staat bekend om de meest gevarieerde en uitgebreide skimogelijkheden in de regio.

De skiarena Zillertal biedt een breed scala aan 143 km piste en skiën tot 2500 m.

Het resort zelf heeft verschillende faciliteiten binnenshuis, zoals een ruime wellness en spa, een receptie en een restaurant.

Het resort bestaat uit in totaal 15 luxeappartementen die afgewerkt worden met natuurlijke materialen zoals stenen en hout, waardoor het de typische Oostenrijkse alpine stijl heeft.

Prijzen starten vanaf EUR 495.000 netto voor een groot appartement met twee slaapkamers.

Appartementen met 3 slaapkamers zijn allemaal meer dan 100m2 + en zijn vanaf EUR 710.000 netto.

Hoogwaardige meubelpakketten worden apart aangeboden en kunnen naar de smaak en stijl van de eigenaar worden gekozen, met prijzen vanaf EUR 46.000 voor een compleet pakket. Dit zijn van een van de toparchitecten vin de regio die vele luxe appartementen en chalets bouwt in het nabijgelegen Kitzbuhel.

Kopers kunnen kopen tegen de netto-aankoopprijs op voorwaarde dat zij ermee instemmen om hun appartement te verhuren en een jaarlijkse winst voor belastingdoeleinden te maken.

Als alternatief biedt dit project kopers de mogelijkheid om bovenop de nettoprijs 13% te betalen om vrijgesteld te zijn van enige verplichting om winst te maken, in welk geval eigenaren een onbeperkte hoeveelheid eigen gebruik kunnen hebben.
Het Edelweiss-resort in Konigsleiten beschikt over een volledig on-site verhuurmanagementbedrijf dat voor u alle aspecten van het verhuur- en vastgoedbeheer voor u zal regelen. U vertelt hen gewoon welke weken u het appartement zelf wilt gebruike en de rest van de tijd verhuren zij het appartment voor u.

Vakantieappartementen die kunnen worden verhuurd, zijn uiterst zeldzaam in Tirol. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het regelen van een bezichtiging of als u op de hoogte wilt zijn van de laatste plattegronden, bouwvoortgang en beschikbaarheid.

Kenmerken
Balkon
Parkeerplaats
Gemeubileerd : Niet gemeubileerd
Sauna
Adres
Land : AT
Provincie : Tirol
Plaats : Königsleiten
Alpine property finders
+44 (0) 20 7692 0786
Alpine property finders
Devonshire House, Manor Way
WD6 1QQ London
Verenigd Koninkrijk
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Contact