18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Appartementen in beieren

€59.000

Bayern, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 6894
Prijs : €59.000
Bouwjaar : 1996
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Ski
Square Footage : 40 m²
Perceel opp. : 6,000 m²
Omschrijving

Meer informatie over de appartementen in de Villa Gutshof: Het hotel, dat is ontworpen als een landhuis, ziet er tegelijkertijd mooi en statig uit. De locatie is zorgvuldig gekozen: het imposante panorama op de bergen is hier de moeite waard de rust aan de rand van een volwassen dorpsgemeenschap en de nabijheid van de ongerepte gemengde bossen, weiden en weilanden.

Zowel het royale ontwerp van de villa als de solide inrichting van de kamers met meubilair van hoge kwaliteit en een balkon of terras, het grote gazon en de goed onderhouden spa met sauna’s en whirlpool maken een optimale leefomgeving mogelijk. Natuurlijk hoort een parkeerplaats bij het appartement. Direct voor het huis start een verscheidenheid aan fiets- en wandelpaden en wildromantische rivieren en beken. In het dorp vindt u winkels voor de dagelijkse behoeften en een treinverbinding.

Beschrijving van de woning:
Ik verkoop verschillende prachtige appartementen in het resort Hohenwarth in Bad Kötzting in het Beierse Woud van verschillende groottes.

De goed geslepen condos zijn gebouwd in 1996.
Er is ook een stijlvol galerij appartement met 45 m², groot balkon, eetkeuken, douche / wc, woonkamer, aparte slaapkamer en kinderkamer, tv, met massief houten meubels (esdoorn in vogelvlucht) volledig gemeubileerd
voor slechts 65.000, – € inclusief parkeerplaats. Het is bij uitstek geschikt als een investering met 4% vast rendement.
Sauna en bubbelbad zijn ook onderdeel van het appartement.

Of als alternatief een mooi gesneden 2,5 kamer appartement met 40 m² voor 59.000 € of een junior suite met 37 m² voor 49000 €. De huurtoeslag inclusief energiekosten en reservering voor het galerij appartement is 185,00 per maand en voor het 2,5 kamer appartement 180,00 per maand. De huursubsidie is echter alleen verschuldigd als het appartement wordt gebruikt als tweede woning, anders draagt de huurder bijna alle bijkomende kosten.
Er zijn ook geen bemiddelingskosten, aangezien ik de eigenaar van de appartementen ben en het een directe verkoop van privé is.

Informatie over huis Villa Gutshof:
Eigenschap gebied: 6.319 vierkante meter, massieve bakstenen constructie, beuken parketvloeren, duurzame lokale warmte van een houtsnippers verwarming, water van de bron van de Gutshof en de conciërge woont in het huis en zorgt voor een betrouwbare zorg van het pand. Ik ben blij om u de appartementen te laten zien en zorg graag voor een bezichtiging.

Kenmerken
Jacuzzi
Tuin
Balkon
Parkeerplaats : 1
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Sauna
Adres
Land : DE
Provincie : Bayern
Plaats : Hohenwarth
Postcode : 93480
Villa Gutshof
0049-1736979568
Villa Gutshof
Kalvarienbergweg 51
94209 Regen
Duitsland
Documenten
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Contact