22 - 23 september | Brussels Expo |  11.00 - 18.00 uur

Ski in ski out, zeer hoogwaardig appartement nabij Winterberg

€550.000

Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 356-920
Prijs : €550.000
Bouwjaar : 0
Woning type :
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw :
Square Footage : 156 m²
Perceel opp. : 2,464 m²
Omschrijving

Beschrijving
Aan de rand van Neuastenberg (op 740 meter hoogte) ligt dit kleinschalig en exclusief project bestaande uit twee geschakelde gebouwen met in totaal 14 appartementen. Een fantastische plek, vanuit uw appartement geniet u van prachtige vergezichten, loopt u zo het dorp in en in de winter skiet u van en naar uw appartement (ski-in ski-out). Het complex ligt aan de piste van het skigebied de “Postwiese” met alle liften op korte afstand. Dus optimaal recreëren op een toplocatie met alle voorzieningen direct bij de hand.

Het gebouw is deels in de zuidhelling gebouwd waardoor er een uniek uitzicht is. Dit zeer hoogwaardige en royal appartement is voorzien van een ruime woon en eetkamer, luxe inbouw keuken met kookeiland, 5 slaapkamers, 3 badkamers en een gaste toilet. Het appartement is geschikt voor 14 personen. 2 van de 3 badkamers zijn voorzien van een sunshower en elke badkamer heeft een luxe inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Aan de straatzijde heeft u twee eigen parkeerplaatsen en tevens beschikt dit appartement over twee prive bergingen in de kelder. Vanaf het royale balkon van ca. 20m2 heeft u een uniek uitzicht. 

Bijzonderheden
Het appartement is duurzaam ontworpen en gebouwd dit komt o.a. terug in 3 dubbel glas, centrale verwarming met zonnepanelen en uitstekkende isolatie. Het appartement heeft nog tot 2020 bouwgarantie. 

De huidige eigenaren verhuren momenteel het appartement bedrijfsmatig waardoor dat de prijs excl. btw is. De verhuur kan doorgezet worden waarbij de btw niet hoeft te worden afgerekend. Met de verhuur is een interessant rendement te behalen.

Prijsgegevens
Vraagprijs: € 550.000,- k.k. excl. BTW
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Adres
Land : Duitsland
Provincie : Nordrhein-Westfalen
Plaats : Neuastenberg
Sauerland Makelaar
+31 (0)318 742 073
Sauerland Makelaar
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen Upland
Duitsland
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Contact